Ultra extra erős termékcsalád

Az Ultra extra erős vízkőoldó alkalmas a lerakódott vízkő, rozsda és egyéb szennyeződések gyors, súrolás nélküli eltávolítására. Kiválóan használható króm, rozsdamentes acél, kerámia, műanyag és üveg felületek tisztítására.

Az Ultra zsíroldó használható sütőkhöz, grillekhez, kályhákhoz, fazekakhoz, kuktákhoz, serpenyőkhöz, szagelszívókhoz, kerámia felületekhez, stb. Eltávolítja a lerakódott vagy odaégett zsírt és kormot.

Az Ultra lefolyótisztító oldja a konyhai, fürdőszobai lefolyócsövekben, szifonokban lerakódott szerves szennyeződést, szappant. Megszünteti a lefolyóban keletkező dugulást és szabad vízátfolyást biztosít. A tisztítószer gél átfolyik a csőben felgyűlt vízen is. A kellemetlen szagokat megszünteti. Dugulás megelőzésére is használható.

Klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony készítmény az Ultra extra erős penészölő. Használható falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési tárgyaink felületein, konyhai, valamint fa felületeken is a képződő penész megszüntetésére.

Megosztás:
Kategória: Címke:

Leírás

Termék kiszerelések

Biztonsági adatlapok