Ultra Daisy

Az Ultra Daisy folyékony mosogatószerek aktívan oldják a zsírt és egyéb szennyeződéseket, segítenek az ételfoltok eltávolításában és a kellemetlen szagok semlegesítésében. Alkalmasak porcelán, kerámia, üveg, műanyag, fa, fémedények és háztartási eszközök tisztítására, valamint felületek lemosására is.

Ultra Daisy hipoallergén változatának egyedülálló összetétele révén kiválóan alkalmas az érzékenybőrű és allergiás betegek részére is. Kíméletlen a zsírral és egyéb szennyeződésekkel szemben, viszont óvja, védi a bőrt a mosogatás közbeni kiszáradástól, és biztosítja, hogy a lehető legkisebb legyen a bőrre gyakorolt irritációs hatás. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött, érzékeny bőrűek számára kialakított, színezékmentes összetétel. Alkalmas porcelán, kerámia, üveg, műanyag, fa, fémedények és háztartási eszközök tisztítására, valamint felületek lemosására is.

Az Ultra Daisy foszfátmentes mosogatógép tabletta milliónyi aktív molekulája tökéletes tisztítást végez, előáztatás nélkül is eltávolítja az összes szennyeződést. Többfunkciós: tisztító funkció, öblítő funkció, előáztatási , só funkció. Megküzd a csészék belsejében keletkező teafoltokkal. Védi a mosogatógépet a vízkőképződés ellen. A legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Védi az üveg fényét. Ragyogó fényűvé teszi a rozsdamentes acélból készült edényeket és evőeszközöket.

Megosztás:
Kategória: Címke:

Termék kiszerelések

Biztonsági adatlapok

Menü