SANO Tisztítószerek

A Sano AntiKalk Vízkőoldó karcmentesen tisztít és fényez, eltávolítja a kemény víz okozta vízkövet és rozsdát. Szaniter elemek, kerámia és műanyag felületek, üveg , csapok tisztítására kiválóan alkalmas. Citromsavra épülő formula. Folyadék és spray formájában kapható.
A Sano Carpet Szőnyegtisztító hab szőnyegek és kárpitok tisztítására lett kifejlesztve. A kosz- és zsírfoltok azonnali eltávolítására is alkalmas.
Sano Poliwix Csempe – Kő, márvány,  padlótisztító speciális felmosó kő felületekhez. Csillogóvá teszi a kő, márvány, járólap felületeket. Apró polimereket tartalmaz, ami csúszásgátló felületet hoz létre. Friss illatot hagy maga után.
Sano Poliwix Parketta termék speciális felmosó fa felületekhez. Viaszos védelmet biztosít a fának, a természetes és a szintetikus parkettának, alkalmas minden típusú fa padló tisztítására. Friss illatot hagy maga után.
Sano Javel fertőtlenítő és fehérítő folyadék három az egyben hatású: tisztít, fehérít, baktérium- gomba- és penészölő. Nátrium-dikromát nélküli, vízbázis alapú fehérítő fertőtlenítő, amely eltávolítja a makacs szennyeződéseket akkor is, ha más szerek erre nem képesek. Védi az otthont a baktériumok ellen, gomba és a penészölő hatású. Hatékony, gazdaságos és könnyen használható.
A Sano Clear Ablaktisztító tisztítja és ragyogóvá varázsolja az ablakokat, üveg, tükör, kerámia, csempe, porcelán, műanyag, króm, zománcozott és egyéb felületeket. Nem csíkoz!
Sano Ablak-és tükör tisztító (1l)
Sano Leather bőr- és műbőr ápoló bármilyen bőrből készült felület tisztítására használható. Taszítja a port és ragyogó fényes felületet eredményez. Tisztítja és fényesíti a bőr bútorokat, ruhákat és kiegészítőket. Természetes lanolint tartalmaz. Nem ajánlott velúr vagy nedvszívó bőrből készült felületek tisztítására.
A Sano Multi Metal Fémtisztító minden típusú fémhez ajánlott. Hatékony eszköz, már egyszeri használat után is látványos eredményt hoz. Karcolásmentes tisztítást tesz lehetővé. Rozsdamentes acél, ezüst, króm, nikkel, réz, bronz és más felületek polírozásához ajánlott.
Sano Forte Plus Hideg zsíroldó, koncentrált hideg/meleg zsíroldó, tisztító hab a zsíros és makacs szennyeződések eltávolításához. Használható sütőkhöz, grillekhez, kályhákhoz, fazekakhoz, kuktákhoz, serpenyőkhöz. Nem marja a zománcot.
Sano X Karcmentes súrolókrém karcmentesen tisztít. Tisztítja a mosogatók, mosdók, kádak, konyhai pultok, edények, hűtőszekrények, sütők és csapok felületét, továbbá használható kerámia, üveg, zománc, márvány felületeken. Extra erős hatóanyagot, valamint bőrvédő összetevőket tartalmaz.
Sano Floor Plus Rovarriasztó padlótisztító folyadék, amely csótányriasztó hatású, peszticid alkotóelemek nélkül, így a padlófelülettel érintkező gyerekek, házi kedvencek számára nem jelent veszélyt. Különleges aromát tartalmaz, amely távol tartja a csótányokat és egyéb rovarokat, miközben friss, citrus illatot hagy maga után.

 

Megosztás:
Kategória: Címke:

Termék kínálat

Biztonsági adatlapok