HUGGIES Elite Soft

A Huggies Elite Soft pelenka család maga a minőség. A puha, gyengéd kialakításának köszönhetően vigyáz gyermekünk érzékeny bőrére. Az egyedülállóan puha párnák és az innovatív SoftAbsorb belső réteg másodpercek alatt felszívják a folyékony szennyeződéseket, hogy segítsenek tisztán tartani és védeni az újszülöt és kisbabáink bőrét. Az erősen nedvszívó mag biztonsággal zárja magába a folyadékot, a nedvességjelző csík elszíneződik, ha a pelus telítődik.

Derékpánt, puha és szuperelasztikus rögzítő rendszer gondoskodik róla, hogy a pelus a helyén maradjon. A derék területén alkalmazott zseb megakadályozza a tartalom kiszivárgása. A speciális anyag miatt irritációra hajlamos bőrre is alkalmas. Energiatudatos gyártástechnológiával készítik, csomagolóanyaga újrahasznosított anyagból készül. Bőrgyógyászok által tesztelt. Az egyik legkeresettebb pelenkamárka a prémium minőségű amerikai Huggies márka pelusai.

A Huggies Elite Soft pelenka a legmagasabb minőséget hozza el a kicsiknek, egész az újszülött kortól. Ez a termékcsalád számos újítással könnyíti meg mind a babák, mind a szülők hétköznapjait. A leghatékonyabb nedvszívás mellett a kényelem, és a baba bőrének megóvása volt az elsődleges szempontok a termék megalkotásakor.

Megosztás:
Kategória: Címke:

Leírás

Termék méretek